Vy pomáháte nám, my pomáháme vám
19. června bude děkovačka
před nastoupenou jednotkou
(rozklikněte pro celou zprávu)
Pozor! Své oblíbené hrdiny #nekaslemenavas budete mít možnost potkat osobně. A to ještě letos 4. – 6 září na Burgerfestu.
Proč jsem se do toho pustil? Inspirovaly mě Spojené státy, kde jsem dlouhou dobu žil. V těžkých chvílích se jejich lidé dokáží neuvěřitelně semknout, vzájemně si pomáhat a podporovat se. Záchranáři, policisté a hasiči jsou pro ně hrdinové v „první linii“, které podporují třeba tím, že jim něco uvaří. Pojďme tuto tradici rozjet i v České republice, a to nejen teď, ve stavu nouze.
Zkusme jako národ táhnout za jeden provaz a pojďme porazit toho neviditelného nepřítele, co nás všechny ohrožuje. Vyzývám a prosím proto všechny restaurační zařízení včetně producentů a dodavatelů surovin, kteří ještě fungují a mají volné kapacity i možnosti podpořit složky Integrovaného záchranného systému (IZS) jídlem zdarma, aby se připojili k projektu #nekaslemenavas.
Všichni to teď máme a budeme mít těžké, ale finanční ztráty překonáme. Teď nejde o peníze, teď jde o životy nás všech! Řiďte se srdcem a tím co si myslíte, že je skutečně správné.
Zdeněk Střížek
CO DĚLÁME
Vaříme hrdinům v první linii. Každý den pro záchranáře, policisty a hasiče zapojené restaurace po celém Česku připravují stovky obědů nebo večeří.
JAK TO DĚLÁME
Nabídli jsme složkám IZS v okolí jídlo zdarma a domluvili se na pravidelných dodávkách.
Můžete se zapojit i vy!
Kdo se zapojí do naší výzvy, získá nálepku. Podle ní všichni poznají, že podporujete naše hrdiny vlastními činy, nejen slovy. Připojte se k hrdinům i vy!
Podpořit nás můžete také prostřednictvím našeho transparentního účtu.
JSEM RESTAURACE, OBČERSTVENÍ, BUFET, DODAVATEL SUROVIN nebo MATERIÁLU
Děkovačka
#nekaslemenavas má smysl! 19. června bude děkovačka před nastoupenou jednotkou a budou lítat špunti.Pomáhat se musí❗️
JSEM ČLEN IZS, A CHCI SI NAJÍT SVŮJ NEJBLIŽŠÍ PODNIK
Nejsem podnik, přesto CHCI PŘISPĚT A PODPOŘIT DOBROU VĚC NA TRANSPARENTNÍ ÚČET CHCI DAROVAT PENÍZE NA NÁKUP SUROVIN K VAŘENÍ
(fio banka)
KDO STOJÍ ZA PROJEKTEM

Zdeněk Střížek, alias Zed, je majitel a šéfkuchař Bejzmentu, jedné z nejstarších burgráren v Česku. Současně je pořadatelem Burgerfestu, největšího festivalu svého druhu v Evropě.
V minulosti šéfoval kuchyni Hard Rock Cafe a na jihu Spojených států, kde žil mnoho let, vařil fine dining ve známé restauraci Anthony´s. Kromě vaření má Zdeněk vášeň pro snowboarding, fotografování a motorky.